Bemutatkozás

Üdvözlöm! Dr. Szakáll Júlia vagyok.

Bemutatkozás

Ügyvédként elkötelezett vagyok abban, hogy az igazságosság és az etika szellemében magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek. Küldetésem, hogy minden ügyben tisztességes és hatékony jogi megoldásokat biztosítsak, miközben az ügyfelek jogait és érdekeit minden esetben az első helyen kezelem. Legfőbb célom, hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek a szolgáltatásaimmal, biztonságban érezzék magukat jogi ügyeikben, és számukra valódi értéket teremtsek.

 


 

 

Zalaegerszegi születésű vagyok, diplomámat Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2003-ban. Az egyetem után a szakvizsga letételéig ügyvédjelölti gyakorlatot folytattam, majd 2007. július 1-jétől tevékenykedem ügyvédként saját ügyvédi irodámban. Jelenleg egy asszisztens segíti a munkámat. Ügyvédjelöltként, majd ügyvédként jórészt azokon a szakterületeken szereztem tapasztalatot, amelyek jelenleg is az ügyvédi iroda tevékenységi körét jelentik.

 

Szakmai tapasztalatom a következő területekre terjed ki:

- cégek alapítása, cégiratok készítése, cégbírósági képviselet

- vállalkozási, megbízási, bérleti, stb. szerződések készítése

- képviselet polgári jogi jogvitában bíróságon és azon kívül

- felszámolási eljárásokban való képviselet

- munkaszerződés megkötésével, munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos ügyek

- ingatlant érintő szerződések készítése, ingatlanokkal kapcsolatos jogviták

- mezőgazdasági földterületeket érintő ügyletek lebonyolítása

- társasház alapítása, kapcsolódó okirat elkészítése

 

Referenciámról konkrét megnevezés nélkül tudok beszámolni az ügyvédi titoktartás miatt. Ügyfeleim között tudhatom vagy tudhattam a vállalkozások körében kisebb gyártó céget, ingatlan-eladással és -üzemeltetéssel foglalkozó céget, külföldi tulajdoni, több száz főt foglalkoztató céget, ingatlanirodát, ingatlanberuházót, mezőgazdasági vállalkozót.

 

A megbízások ellátása során maximális elkötelezettség jellemez, precízen és legjobb tudásomnak megfelelően végzem a munkám. A megkeresésekre rövid időn belül válaszolok, és igénylem a megfelelő kommunikációt az ügyfeleim részéről is.

Német nyelven szóban és írásban is kommunikálok, és vállalom okiratok fordítását és elkészítését. Angol nyelven elsősorban írásban tudok kommunikálni, de ennek oka csak a gyakorlat hiánya. Olasz nyelvű ügyintézés is elérhető irodámban asszisztensem révén, szóban és írásban, akár szerződéskötés során is.

A megbízásaim ellátását a megbízhatóság, a rugalmasság és gyorsaság jellemzi. Ennek során törekszem arra, hogy a hozzám forduló ügyfelek által rám bízott feladatokat a legjobb tudásom szerint, az ügyfelek érdekeinek maximális szem előtt tartásával végezzem. Ennek során felhasználom az amatőr sportban fejlesztett kitartásomat. Minden ügyet érintően célom, hogy ügyfelem számára a lehető legjobb megoldást találjam a problémáikra, oly módon, hogy közben megérthessék a jogszabályokat, és az ügyintézés során kellemesen érezzék magukat.

Elkötelezett vagyok a folyamatos tanulás és fejlődés mellett, hogy szakmailag kiváló szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek.

 

Ügyfeleimnek számos területen tudok ügyeikhez kapcsolódóan szakembert és vállalkozást ajánlani, ezáltal szélesebb körben segítséget nyújthatok problémáik megoldásához.


Ügyvédi tevékenységemmel pro bono segítem több állatvédő szervezet és számos alapítvány működését.

 

dr. Szakáll Júlia ügyvéd 

Irodánk