Bemutatkozás

Üdvözlöm! Dr. Szakáll Júlia vagyok. Ügyvéd.

Bemutatkozás

Zalaegerszegi születésű vagyok, diplomámat Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2003-ban.

 


 

 

Az egyetem után a szakvizsga letételéig ügyvédjelölti gyakorlatot folytattam, majd 2007. július 1-jétől tevékenykedem ügyvédként saját ügyvédi irodámban. Ügyvédjelöltként, majd ügyvédként jórészt azokon a szakterületeken szereztem tapasztalatot, amelyek jelenleg is az ügyvédi iroda tevékenységi körét jelentik.
 

A megbízásaim ellátását a megbízhatóság, a rugalmasság és gyorsaság jellemzi. Ennek során törekszem arra, hogy a hozzám forduló ügyfelek által rám bízott feladatokat a legjobb tudásom szerint, az ügyfelek érdekeinek maximális szem előtt tartásával végezzem. Ennek során felhasználom az amatőr sportban fejlesztett kitartásomat. Minden ügyet érintően célom, hogy ügyfelem számára a lehető legjobb megoldást találjam a problémáikra, oly módon, hogy közben megérthessék a jogszabályokat, és az ügyintézés során kellemesen érezzék magukat.
 

Ügyfeleimnek számos területen tudok ügyeikhez kapcsolódóan szakembert és vállalkozást ajánlani, ezáltal szélesebb körben segítséget nyújthatok problémáik megoldásához.


Ügyvédi tevékenységemmel pro bono segítem több állatvédő szervezet és számos alapítvány működését.

dr. Szakáll Júlia ügyvéd

Irodánk